Klubnyheder

Klubbens pointsystem er et tema i dagens Midtjyllands Avis

11. dec. 2017, kl. 14.09

Til denne sæson har vi valgt at indføre et pointsystem i Silkeborg Ishockey. Der er flere årsager til det. Bestyrelsen vil gerne udvikle klubben og har sat en del tiltag igang for at understøtte udviklingen. Tiltagene har været at lave en ny organisation med flere forskellige udvalg og ansætte Chuck Wight som mentor coach for primært at udvikle vores ungdomsspillere.

Den nye organisation er lavet for at inddrage medlemmerne i de opgaver, der skal laves i klubben og især vores sponsor- og rekrutteringsudvalg har nogle store opgaver foran sig. Satsningen med en canadisk træner kræver større indtægter i klubben og samtidig ønsker vi medlemsantallet på vores ungdomsårgange skal blive større. I år er en unik mulighed, hvor ishockey kommer til at fylde meget i medierne med VM i Herning næste år.

Pointsystemet er et nødvendigt tiltag for at understøtte udviklingen af klubben og for at beskytte den lille kerne af 25 hjælpere, som de sidste mange år har hjulpet klubben utroligt meget og det er vi taknemmelige for. Når alle bidrager med en lille indsats hjælper det i det store billede for klubben.

Artiklerne fra mja.dk kan ses her

http://www.mja.dk/artikel/klub-lav-frivilligt-arbe...

http://www.mja.dk/artikel/dgi-point-system-er-ikke...

Med sportslige hilsner

Katja Peen

Formand


Klubnyheder