Pointsystem

Nyt pointsystem til sæson 2017/18

I denne sæson prøver af sætte gang i et nyt pointsystem.

Vi har regnet på behovet for point på de enkelte hold til denne sæson, selvom det selvfølgelig er svært at uddele de nøjagtige point efter det præcise behov. Så det er med forbehold og vi vil revurdere undervejs.

Point der skal opnås pr. medlem i sæson 2017/2018 gældende pr. 01.09.2017:

Pingvin/Løveskole 0 point
U7/U9 16 points
U11 32 points
U13 32 points
U15 32 points
Pigeholdet 16 points*
U17/U20/2. Division 16 points
Motion A 16 points
Motion B 16 points
Oldboys 16 points

Der ydes søskenderabat, så har man 2 børn eller flere på et af nævnte hold, skal der max. optjenes 36 point pr. familie i sæsonen – der må dog gerne optjenes flere.

* Dog skal der optjenes 32 points såfremt medlemmet spiller på et af klubbens U-hold og samtidigt også på pigeholdet

Liste over pointgivende aktiviteter

Skema til indberetning af point

Opnået point vil løbende blive gjort tilgængelige på www.silkeborgishockey.dk (man kan dog altid rette henvendelse til pointadministratoreren om en aktuel status på ens point på mail pointadm@silkeborgishockey.dk ). Det er medlemmets og forældrenes eget ansvar at tjekke pointene indberettes korrekt.

Her er sæsonens fjerde opgørelse af point status (opgjort pr. 28/11-2017) Status pr 28112017

1. Familier med flere medlemmer må meget gerne skrive til klubbens point administrator så det kan blive noteret på de enkelte medlemmer. Det er for at point administrator kan opgøre hvem der eksempelvis skal optjene 36 point og hvem der ikke skal.

2. Hvis der er fejl eller mangler bør medlemmerne og forældre meget gerne kontakt vores point administrator via mail adressen nedenfor. Det er første gang vi laver en opdatering af status, så vi skal lige alle sammen finde ud af hele set-up'et.

3. Hvis der er medlemmer der ikke er på oversigten, så må de eller deres forældre også meget gerne tage fat i pointadministrationen. Umiddelbart er opgørelsen pr. 9/10-2017 lavet udfra lister på de medlemmer som havde betalt kontingent senest medio september måned. De kommende opgørelser af point status vil naturligvis også blive afstemt med hvilke medlemmer klubben ialt har og hvilke hold de enkelte medlemmer faktisk spiller på.

4. Alt kontakt til point administratoren foregår på pointadm@silkeborgishockey.dk - ikke alle mulige andre platformer.

Holdlederne, campleder m.m. skal indberette til pointadministratorer senest 3 dage efter et afholdt arrangement.

Husk at byde ind på de forskellige opgaver, når der bliver efterspurgt hjælp via mail eller på facebook fra holdlederne og andres side – meget gerne hurtigt, så kampe og arrangementer kan planlægges uden for meget tidsforbrug for de frivillige. Og hav ingen berøringsangst, vi har brug for hjælpere til rigtige mange forskellige typer opgaver – og ALLE vokser med opgaven, det er helt sikkert. I øvrigt er der altid erfarne hjælpere m.m. til stede ved kampe og arrangementer, som meget gerne hjælper nye på vej.

Det kan dog ikke garanteres, at man får tildelt præcis de opgaver der bydes ind på til en kamp eller aktivitet. Vi prøver hele tiden at fordele hensigtsmæssigt efter klubbens behov og det mest praktiske for vores spillere. Hjælp er også velkommen selvom ens egen spiller(e) ikke lige deltager i en given kamp/aktivitet. De lidt større spillere kan selv samle point ved at hjælpe til på lignende måde.

Der kan i løbet af sæsonen opstå ønsker fra ishockeyklubben om yderligere uddeling af point i form af hjælp til diverse aktiviteter, som ikke er med på beskrevet på nedennævnte liste. Disse skal i så fald aftales og godkendes af pointadministratoren.

Se kampe/aktiviteter på www.silkeborgishockey.dk 

Øvrige gældende regler vedr. pointsystemet:

 • Der findes INGEN selvopfundet point. Særlige point skal godkendes af pointadministratorern
 • Point optjenes pr. familie på samme adresse
 • Spilleren kan selv optjene point
 • Optjening af point til andre end en selv og ens børn, skal aftales og godkendes af pointadministratoren inden kampen/aktiviteten
 • Spillerne kan IKKE fordele point mellem sig
 • Privatarrangeret hyggeaftener o.lign. på holdene giver IKKE point
 • Manglende point koster kr. 100,- pr. point – opkræves sammen med kontingentet for den kommende sæson
 • Bestyrelsen orienteres om manglende point
 • Ved manglende point, kan klubben ikke garantere man kan spille på vores Hold
 • Pointsystemet gælder for alle uden undtagelser
 • Morten Henriksen er pointadministrator og kan kontaktes på pointadm@silkeborgishockey.dk
 • Et godt råd! Vær med fra start, således I ikke står uden point til april. Det gør tingene lidt lettere for klubben og jer selv, at man som udgangspunkt deler jævnt ud over hele sæsonen
 • Vi skal også opfordre til, at man byder ind på andet end kampe, da vi har brug for folk i bestyrelsen (når der er valg), diverse udvalg, øvrige aktiviteter m.m. gennem hele sæsonen (se point i bilaget).
 • Det er massivt at drive så stor en forening og det kræver alles opbakning, således vi kan bevare vores dejlige klub.
 • Pointsystemet er udviklet for at sikre alle vores dygtige spilleres mulighed for at spille kampe og have en klub i fremtiden.

Uden frivillige – ingen klub